Regnskap

Bokføring

Utføring av bokføringstjenester kan til dels automatiseres ved hjelp av skannede bilag og dokumentsenter. EDI- elektronisk overføring av transaksjoner mellom selskaper og EHF- efaktura er også digitaliseringsmuligheter som effektiviserer bilagsregistrering. Sammen med deg skreddersyr vi løsninger tilpasset dine behov. Vi tilbyr også manuell bokføring/bilagsføring basert på innleverte bilag.

Vi bistår med å betale regninger på forfallsdato. Som kunde leverer du dine fakturaer enten i papirform eller elektronisk, og vi sørger for at de blir betalt til rett tid. Med hjelp av økonomisystemene vi tilbyr, sørger vi for automatiske løsninger med bankene.

Årsoppgjør

Vi utarbeider offentlig regnskap med noter i henhold til regnskapsloven. Aksjeselskaper (AS) er pliktig å levere årsregnskap i regnskapsregisteret i Brønnøysund. For enkeltpersonforetak (ENK) og større ANS/DA kan det også være plikt å rapportere offentlig regnskap til regnskapsregisteret.

Vi benytter oss av portalen altinn.no for rapportering til brønnøysundregistrene. All rapportering sørger vi for blir levert innen fristene til skatteetaten.

Lønnstjenester

En viktig faktor for et godt tillitsforhold mellom arbeidstaker og arbeidsgiver er korrekt lønnskjøring. Riktig lønn til riktig dato, samtidig som skatt og arbeidsgiveravgift blir behandlet korrekt er essensielt for et langvarig arbeidsforhold – La oss gjøre jobben, så forsikrer vi deg at alt blir gjort korrekt!

Skybasert regnskap

Kontroll og løpende oversikt med skybasert regnskap. Ved å benytte deg av skybaserte løsninger vil «siste nytt» om virksomhetens økonomi bare være noen tastetrykk unna. Du kan sjekke regnskapet fra både PC eller mobil, uansett hvor du befinner deg. Ved en overgang til skybasert vil du kunne spare tid, få bedre oversikt over selskapets økonomiske situasjon i tillegg til å følge med på regnskapet akkurat når det passer deg. Vi tilbyr i dag skybaserte løsninger fra:

Menu
Snakk med en ekspert Chat Icon
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter