Et moderne, ungt og nytenkende
regnskapsbyrå.

Headwind Økonomi AS er et erfarent, men nytenkende regnskapshus bestående av i overkant av 20 kompetente ansatte og over 550 kunder i og rundt Vestlandet.

Det siste året har vi opplevd stor kundevekst, og vi jobber kontinuerlig med på å ta i bruk systemer som forenkler og bedrer brukeropplevelsen. Regnskapsbransjen er i en fornyende fase der gårsdagens papirbilag skal bli til morgendagens heldigitale skysystem. Headwind er pådriver og initiativtaker i en tid der den digitale utviklingen er rask, og effektivisering og forenkling av systemer og prosesser blir tilgjengelig for både selskaper og privatpersoner.

Vi har stort fokus på utvikling av medarbeidere, og det finnes gode muligheter for å realisere dine karrieremål hos oss. Headwind er fortsatt et ungt selskap med store vekstambisjoner, og hver medarbeider er således en viktig bidragsyter i å forme selskapets utvikling.

Headwind Økonomi er stolt medlem av Regnskap Norge, og er autorisert regnskapsfører med autorisasjon fra finanstilsynet.

Ta kontakt

Det er ikke alltid like lett å vite hvem du skal kontakte

Fyll ut skjemaet, så kontakter rette person
deg fortløpende

post@headwindokonomi.no

Menu
Snakk med en ekspert Chat Icon
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter