4 Fordeler med et skybasert regnskap

De siste årene har skybaserte regnskapssystemer blitt stadig mer tatt i bruk. Likevel er det fortsatt mange som har tradisjonelle og mindre oppdaterte løsninger. Vi tilbyr skybaserte regnskap i blant annet Tripletex, Poweroffice GO og Uni Economy. Her har vi skrevet ned fire av de største fordelene ved å ta i bruk et skybasert regnskapssystem.

Regnskap i sanntid

Er du spent på hva terminrapporten viser for å se hvordan forretningen går? Det trenger du ikke å være lengre. Ved et skybasert regnskap er selskapets siste aktivitet om virksomhetens økonomi bare et tastetrykk unna. Du kan enkelt finne informasjonen du ønsker. Løpende oversikt og kontroll får du via din pc eller mobil, uansett hvor du befinner deg. Du har alltid siste nytt!

Du kan enkelt sette opp dine egne dashbord, der du skreddersyr og tilgjengeliggjør all informasjonen du trenger.

Som daglig leder er informasjonen typisk budsjettoppnåelse, eller som økonomileder kan det være oversikt over cash-flow, mens for en prosjektleder kan en få oversikt over egne prosjekter og lønnsomheten i dem. Et skybasert regnskap tilgjengeliggjør sanntidsinformasjon som forenkler beslutningene du tar på vegne av virksomheten.

Ved regnskap i sanntid står du bedre rustet til å gripe muligheter, eller bremse lite lønnsomme aktiviteter. Har du ikke tatt steget og løftet regnskapet i skyen, går du potensielt glipp av en løsning som tilgjengeliggjør informasjon som gjør deg i stand til å overvåke og ha kontroll over virksomhetens økonomi – til enhver tid!

Bedre tilgjengelighet

Du jobber i nettleseren. I praksis betyr det at du logger deg inn i systemet på nett. Dataene dine ligger på eksterne servere som du har tilgang til når som helst. Enten du ønsker tilgang via mobil, PC eller nettbrett. Det er heller ikke nødvendig å oppgradere systemet, ettersom systemleverandøren gjør det for deg, automatisk, og uten at du merker det.

Du sparer tid

Skyløsninger kan forbedre og effektivisere arbeidsmetodikken til både selskapet og regnskapsfører.

De fleste av dagens skybaserte økonomisystemer har en rekke automatiserte og standardiserte arbeidsprosesser som bidrar til å øke effektiviteten og sikrer kvaliteten på arbeidet. Eksempelvis automatikk innenfor arbeidsflyt, remittering, bankintegrasjon og avstemming.

Flere tidsbesparende faktorer er muligheten til å legge inn kvitteringer, godkjenning av inngående faktura, registering av timer, alt via app (mobil / nettbrett).

Det muliggjør for arbeidsdeling både internt i virksomheten eller med din regnskapsfører. Fordi alle som bruker systemet har tilgang på den samme informasjonen, blir kommunikasjon og deling av oppgaver effektivt. Med et regnskap i skyen har du gode forutsetninger for å jobbe smartere, slik at du sparer tid, som frigjør kapasitet til andre deler av selskapets kjernevirksomhet.

Egner seg for de fleste

En skybasert regnskapsløsning vil forenkle regnskapsføringen for de fleste selskaper, og majoriteten av våre kunder benytter enten en slik løsning i dag, eller er i en prosess der de skal forflytte seg over til et skybasert system. Ettersom de skybaserte løsningene er designet og konstruert både for oss som er regnskapskyndige og for kunder uten spesiell økonomi kompetanse, fremstår de langt mer brukervennlige og oversiktlige enn tradisjonelle systemer.

Et skybasert system har god evne til å håndtere en raskt voksende mengde data. Det betyr at antall transaksjoner, lønnsmottakere og bilag kan vokse raskt, uten at du trenger å bekymre deg for at systemet feiler. Dersom omfanget i virksomhetens regnskap går ned, eksempelvis antall lønnsmottakere, vil også kostnadene reduseres. Du betaler kun for det du faktisk bruker.

Ønsker du å flytte selskapets regnskap i skyen? Ta kontakt så hjelper vi deg.

 

 

Menu
Snakk med en ekspert Chat Icon
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter